tag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post6203891653721766302..comments2023-12-17T12:59:38.636-08:00Comments on Snadder uten gluten: Oppskrift og bretteteknikkLenehttp://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-56930731172937109452015-11-19T07:16:08.193-08:002015-11-19T07:16:08.193-08:00Hei! Jeg vil tro at det er havregrynene som "...Hei! Jeg vil tro at det er havregrynene som "suger til seg" mest væske i dette brødet. LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-88279430167114845982015-11-16T10:54:15.623-08:002015-11-16T10:54:15.623-08:00Hei, jeg prøvde denne oppskriften men med andre ty...Hei, jeg prøvde denne oppskriften men med andre typer mel og deigen ble altfor bløt. Den var faktisk flytende og håpløs å jobbe med. Suger dette teffmelet til seg mer veske enn vanlig mel?Kiddiboyhttps://www.blogger.com/profile/15986148718821276470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-76658367847370045982012-02-13T06:37:58.305-08:002012-02-13T06:37:58.305-08:00Hei, Linda! Du må bare gå igang å teste ut :) Gryt...Hei, Linda! Du må bare gå igang å teste ut :) Gryten min er også av glass, så da kan den vel kalles ildfast form også ;) Den jeg bruker er 18 - 19 cm i diameter. Lykke til med baksten!<br />LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-17159574867450828362012-02-13T01:38:50.701-08:002012-02-13T01:38:50.701-08:00Dette har jeg lyst til å prøve! Hvor stor må gryta...Dette har jeg lyst til å prøve! Hvor stor må gryta være? Og tror du det går an å bruke ildfast form i glass? Det er det eneste jeg har med lokk...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06451201620580344138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-90612996629115935772012-01-04T10:22:53.974-08:002012-01-04T10:22:53.974-08:00Men jeg synes det ble litt for bløtt så jeg prøver...Men jeg synes det ble litt for bløtt så jeg prøver igjen med litt mindre vann, 5,5 dl. Setter det snart i ovnen;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-45991879313841898302012-01-04T10:06:26.911-08:002012-01-04T10:06:26.911-08:00Så kjekt :) Da skal sannelig jeg også prøve det, o...Så kjekt :) Da skal sannelig jeg også prøve det, og se om det er noen forskjell i smak eller konsistens.Lenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-34562591533800618932012-01-03T10:33:46.040-08:002012-01-03T10:33:46.040-08:00Det gikk veldig bra med leirgryte:)Det gikk veldig bra med leirgryte:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-34208923385602136742011-12-28T03:52:06.925-08:002011-12-28T03:52:06.925-08:00Jeg har ikke prøvd leirgryte selv, men du kan jo p...Jeg har ikke prøvd leirgryte selv, men du kan jo prøve! Kan ikke forstå noe annet enn at det kan gå greit. Du får gi tilbakemelding om resultatet ;)<br />LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-10531189698245032152011-12-27T01:43:19.139-08:002011-12-27T01:43:19.139-08:00Kan jeg bruke leirgryte tror du?Kan jeg bruke leirgryte tror du?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-10334794550990947722011-10-27T04:51:34.528-07:002011-10-27T04:51:34.528-07:00No-knead bread. Elsker det. :-) Det har aldri vært...No-knead bread. Elsker det. :-) Det har aldri vært enklere å bake glutenfritt.Fragolahttps://www.blogger.com/profile/03617526990007884946noreply@blogger.com