tag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post6970702716086660041..comments2023-12-17T12:59:38.636-08:00Comments on Snadder uten gluten: Salt og søt julekonfektLenehttp://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-62577047485307937962014-12-08T08:57:44.365-08:002014-12-08T08:57:44.365-08:00Kanskje jeg skal lage julegave til meg selv;-)Kanskje jeg skal lage julegave til meg selv;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13864824674767225776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-53019344877897517672012-12-17T13:42:51.661-08:002012-12-17T13:42:51.661-08:00Hei!
Det er helt sant at noen kokesjokolader inne...Hei! <br />Det er helt sant at noen kokesjokolader inneholder hvetemel, mens andre inneholder "spor av" hvete. Puffet ris inneholder også "spor av" hvete (iallefall alle de typene jeg har sett). Tidligere har jeg fått mange spørsmål om nettopp dette, og har derfor skrevet et ganske langt innlegg om nettopp hva som kan kalles glutenfritt. Anbefaler deg å lese dette: http://100prosentnaturlig.blogspot.no/search/label/informasjon%20om%20hva%20som%20kan%20kalles%20glutenfritt.<br />Selv om disse "spor av"- produktene MULIGENS kan være forurenset av hvetemel gjennom produksjonsprosessen, er selve produktene likevel naturlig frie for gluten (dvs de inneholder ikke hvetestivelse). På grunn av de endrede reglene som nå er satt ut i livet, kalles de naturlig glutenfrie produktene bare for "glutenfrie". Faktisk så har mange produsenter av hvetestivelse også senket nivået av gluten til under 20 ppm, og kan derfor også kalles "glutenfrie". Det er veldig forskjellig hvor ømfintlig en som må spise glutenfritt er, men de aller fleste med cøliaki kan spise produkter som inneholder "spor av" hvete.<br />Håper dette var litt forståelig, og ikke bare forvirrende! Selv bruker jeg Freia Dronningen sjokolade, som er merket: "kan inneholde spor av mandler, nøtter og hvete".<br />LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-48159828861215578842012-12-17T08:50:42.078-08:002012-12-17T08:50:42.078-08:00ser veldig bra ut, men trenger tips om hva slags k...ser veldig bra ut, men trenger tips om hva slags kokesjokolade og ris du har brukt. Ikke alt er glutenfritt...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-91937717844328599812012-12-17T08:33:47.700-08:002012-12-17T08:33:47.700-08:00Dette så veldig fristende ut, men lurer på hva sla...Dette så veldig fristende ut, men lurer på hva slags sjokolade og puffet ris du bruker? Ikke alle typer er glutenfrie og ønsker meg noen tips.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-10908837655624142052012-12-09T14:14:10.943-08:002012-12-09T14:14:10.943-08:00Ja, Heidi, disse er farlig gode - man må ha knallh...Ja, Heidi, disse er farlig gode - man må ha knallhard selvdisiplin for å gi dem bort ... Angående surdeigskurset, så er det ikke lenge til før jeg setter ny dato! Regner med at påmeldingen kan starte i midten av januar. Det er bare å glede seg :) Legger ut info her ganske snart etter nyttår. Ha en fin uke! LeneLenehttps://www.blogger.com/profile/03440732121603452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609569403210541392.post-56949662830995362752012-12-09T10:54:00.874-08:002012-12-09T10:54:00.874-08:00Sånne kan jeg ikke lage, for de kommer bare til å ...Sånne kan jeg ikke lage, for de kommer bare til å bli spist...<br /><br />Jeg venter tålmodig på surdeigskurset! Nå er det kunngjort offentlig :)<br /><br />http://magefolelsen.blogspot.no/2012/12/i-love-your-blog.htmlJajahttps://www.blogger.com/profile/02059083180323070723noreply@blogger.com