onsdag 4. januar 2012

Nytt år, og nye priser!

Håper alle har kost seg i julen, og spist masse god, glutenfri mat :)

I desember kom Rema 1000 med en førjulspresang til alle oss som må spise "fri for"- produkter. De senket prisene med 20 %, og lovde å øke utvalget sitt. Ikke lenge etter annonserte Coop- kjeden at de ville senke prisene med 25 %. Jeg har ikke sjekket om Rema 1000 har fått inn de ulike sortene av jyttemelet i sitt sortiment enda (kanskje noen andre vet det?), men dagens innkjøpsrunde på Coop Mega var svært oppløftende! Jytte Teff koster nå kr 55,- og Jytte Original koster 40,-. Her kan man spare masse penger fremover! Dersom det er noen butikker som enda ikke har fått satt ned prisene, så er det bare å mase.

Jeg vil om ikke lenge skrive et innlegg om hvordan man best oppbevarer råsurdeigene sine, og om hva som eventuelt kan gå galt i prosessen. Det er kjekt hvis de av dere som begynner å få litt erfaring med råsurdeig, vil dele både oppturer og nedturer med oss andre! Siden dette er helt nytt for veldig mange, så er det greit å få litt ulike tips og råd i starten.

Ønsker alle et godt og sprudlende surdeigsår :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar