Krydderkake
200 g smør
600 g sukker
4 ts kanel
2 ts kakao
(Wenche brukte 2 ss kakao, og det gikk også helt utmerket!)
4 ts natron
500 g Jytte Original
100 g Schär Mix C
(gjerne sikt dette melet for lettere å unngå klumper)
1 l skummet kulturmelk
Bland alt det tørre.
Smelt smøret, og ha det i det tørre sammen med kulturmelken.
Rør godt til deigen er klumpefri.
Hell røren over i en stor, bakepapirkledt langpanne.
Stek kaken på 180 grader, midt i ovnen, i cirka 40 minutter.
Sjokoladeglasur
100 g smør
4 ss matfløte
2 ss vann
350 g melis
4 ss kakao
1 ts vaniljesukker
Kok opp smøret, og bland i resten av ingrediensene direkte i kjelen.
Rør godt til glasuren er glatt og fin.
Sjokoladeglasuren må alltid smøres på når kaken er varm.
Krydderkaken blir veldig saftig. Den kan enten fryses, eller oppbevares i
kjøleskapet i flere dager.
Gratulerer med tv-opptreden og takk for at du tok deg tida til å samle på blogger og nettsteder i bloggen din. Det var ikke mulig å legge inn kommentar der, så jeg gjør det her: Det hadde vært veldig fint hvis min blogg glutenfrioglykkelig.blogspot.no
SvarSlettkunne få være med på lista!?!
Takk for tilbakemeldingen, Silja! Nå er bloggen din lagt til i listen :) Lene
SlettJeg prøver nå å samle alle mine glutenfrie oppskrifter
SvarSlettpå : www.ingvild.no
Mvh Ingvild
Nå er linken lagt til i listen, Ingvild! Ha en fortsatt fin dag!
SlettLene