Grove pizzasnurrer
150 g Schär Mix B
100 g Schär Mørk Fiberbakst
100 g glutenfrie havregryn
1 ½ ts Fiber Husk
1 ts salt
1 ½ ts tørrgjær
1 egg
2 ss rapsolje
3 dl kaldt vann
1 ts eplesidereddik
Bland alt det tørre i en bakebolle.
Ha i resten av ingrediensene, og kjør deigen i kjøkkenmaskin
i 4 – 5 minutter.
Ha plast over bollen, og sett til heving i 2 – 3 timer.
Strø litt Schär Mix B på kjøkkenbenken, kna deigen og kjevle
den til slutt ut til tykkelsen er omtrent ½ cm.
Ha på ønsket fyll, rull deigen til en lang pølse og del opp
passe store pizzasnurrer med en skarp kniv. Sett snurrene på en bakepapirkledt
stekeplate, og trykk dem litt ned.
Stekes på 220 grader, midt i ovnen, i 18 – 20 minutter.
Lykke til :)
Spennende oppskrift :)
SvarSlett