Små eplebrød
320 g Schär Mix B
140 g Schär Mix C
100 g glutenfrie havregryn
½ ts salt
1 ½ ts tørrgjær
1 ts Fiber Husk
2 egg
3 ss solsikkeolje
1 ts eplesidereddik
5 dl kaldt vann
½ finraspet eple
Fyll:
3- 4 epler
sukker
kanel
Bland alt det tørre, og ha i resten av ingrediensene. Elt i
kjøkkenmaskin i 8- 10 minutter.
Hev deigen under plast i omtrent 2 timer.
Rør godt i deigen, og tilfør litt ekstra Schär Mix C før brødene
settes på en bakepapirkledt stekeplate ved hjelp av sleiv og slikkepott. Deigen
skal være ganske klissete.
Skjær opp eplene i båter, vend dem i sukker og kanel og
stikk dem ned i brødene.
La eplebrødene heve i 20 minutter.
Brødene smaker fortreffelig når de er litt lunkne, med godt smør og brunost. De kan også gjerne fryses når de har blitt helt kalde.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar