Flatbrød
3 store poteter (litt over 500 g)
2 dl Schär Mix B
1 ½ dl glutenfrie havregryn
1 ts salt
omtrent 1 dl glutenfrie havregryn til utbaking
Kok potetene helt møre, skrell dem og mos dem til en jevn og
fin blanding.
Knus havregrynene i en hurtigmikser, og ha dem i den varme
potetmosen sammen med Schär Mix B og saltet.
Bland godt, gjerne med hendene, til du har en ganske fast
deig.
Lag golfballstore emner, ha litt knuste havregryn på bordet og
kjevle ut hvert emne så tynt du klarer. Bruk helst riflet kjevle.
Stek flatbrødene på tørr steketakke eller stekepanne, på lav
temperatur. Avkjøl på rist.
Flatbrødene er faktisk så gode at jeg spiser dem rett som det er, og gjerne med litt brunost - nam, nam :)
De ser veldig gode ut! Jeg liker godt å bake med Schar mix B, gjerne sammen med litt blå Jyttemel eller havre.
SvarSlettSå kjekt, Georgine! Da må du absolutt prøve ut disse :) Lene
SlettDisse ser nydelige ut��
SvarSlett